Belangstellingsregistratie: Adviseur Participatie/communicatie en tevens manager Burgernet

Bureau RVS is op zoek naar een nieuwe Adviseur participatie/communicatie en tevens manager Burgernet.

Ben jij resultaatgericht en kan jij mensen op de juiste manier laten samenwerken? Bureau RVS is opzoek naar een nieuwe collega die analytisch is, goed kan organiseren en een enthousiaste teamplayer is! Deze functie van Adviseur participatie/communicatie en tevens manager Burgernet is op basis van detachering voor een periode van 2 jaar, met optie tot verlenging.

Bekijk hier de volledige vacature!

Leergang 21st Century Skills - anders dan anders

De leergang 21st Century Skills focust op veranderingen binnen veiligheidsproblematiek en de vaardigheden die veiligheidsprofessionals ondersteunen in de aanpak daarvan!

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De veiligheidsproblematiek ook. Oplossingen zijn tijdelijk. Een toekomstgerichte aanpak van onveiligheid vraagt om een andere manier van denken en doen. Dit vergt andere vaardigheden van de veiligheidsprofessionals. Daarom hebben de partners gemeenten, OM, politie, Hogeschool Utrecht en bureau RVS samen de nieuwe ‘Leergang 21st Century skills’ opgezet. Deelnemers geven elkaar een kijkje in elkaars keuken en gaan samen uit hun comfortzones op zoek naar 21st century skills. Anders dan anders.

Binnenkort lees je meer!

Integrale Veiligheidsplannen

Ter ondersteuning bij het opstellen van het IVP en het Uitvoeringsplan heeft Bureau RVS diverse documenten ontwikkeld.

Om gemeenten te ondersteunen bij het opstellen van het Integrale Veiligheidsplan (IVP) en het Uitvoeringsplan, heeft Bureau RVS een aantal handzame documenten ontwikkeld: het stappenplan IVP, voorbeeldteksten, en een format IVP en uitvoeringsplan. Deze documenten zijn geactualiseerd en vanaf half maart te vinden in de apothekerkast. Voor concrete ondersteuningsverzoeken kun je contact opnemen met Bureau RVS via secretariaat@rvs-mn.nl.

Welkom op onze nieuwe website!

Sinds gisteren is de nieuwe website van de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland online!

Deze website geeft inzicht in ontwikkelingen/nieuws binnen het veiligheidsdomein in Midden-Nederland en bevat diverse documenten ter ondersteuning aan veiligheidsprofessionals.

De website is gemoderniseerd en bevat een aantal nieuwe pagina's zoals de pagina "over ons" waar ook informatie te vinden is over de andere partners zoals het RIEC MN, de drie Veiligheidshuizen en team Versnellen en Raken.

Overig nieuws