Het RIEC MN zoekt twee nieuwe collega's: een communicatiestrateeg en een accountmanager ondermijning!

Ben jij een ondernemende en resultaatgerichte communicatiestrateeg en heb jij ruime ervaring met strategische advisering binnen de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Interesse? Bekijk hier de volledige vacature!

Ook zijn wij op zoek naar een slagvaardige en klantgerichte accountmanager die in de regio als ambassadeur van de integrale aanpak van ondermijning optreedt! Je bent een netwerker en verbinder en een uitstekend gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Herken jij je in dit profiel bekijk dan de vacature.


Nieuw! App Ondermijning

Download nu de App Ondermijning in de App Store en de Google Play store. De app bestaat uit een spel waarmee iedereen zijn/haar kennis over ondermijnende criminaliteit kan testen en vergroten. Weet jij bijvoorbeeld welk land de grootste producent is van synthetische drugs? Of wat ondermijning de samenleving kost per jaar? Download de app!

Meer weten? Lees de flyer!


Veiligheidshuis Flevoland op zoek naar nieuwe collega's!

Het Veiligheidshuis Flevoland is op zoek naar twee nieuwe medewerkers. Namelijk een ondersteuner en een procescoördinator. Bekijk de vacatures voor meer informatie over de functies.


Ontwikkeling geregistreerde criminaliteit in oktober minder gunstig: +3%

In iedere maand van 2018 was er tot nu toe sprake van minder geregistreerde criminaliteit dan in dezelfde maand in 2017. Echter; in oktober steeg de geregistreerde criminaliteit met ruim 3%. Over de totale periode januari t/m oktober is er wel nog steeds sprake van een daling van -5% ten opzichte van diezelfde periode vorig jaar. In 14 gemeenten was de afname over die periode -10% of meer. In acht gemeenten stijgt de geregistreerde criminaliteit. In vier gemeenten was dat meer dan +10%. Bij de afzonderlijke delicten zien we in de eerste negen maanden weinig verschuivingen. Een daling bij woninginbraken, jongerenoverlast en bedrijfsinbraken. Een stijging bij zedenmisdrijven, overig geweld en straatroven.

Meer actuele informatie vindt u hier in de overzichtstabel. 


Overig nieuws

Agenda