Cyberevent Digitaal veilig ondernemen 28 maart: informeer ondernemers en/of meld jezelf aan

PVO
Actueel
PVO
Cyberevent Digitaal veilig ondernemen 28 maart: informeer ondernemers en/of meld jezelf aan

Hoe gaan cybercriminelen te werk? Hoe verklein je de kans op slachtofferschap van cybercriminaliteit? Welke lessen nemen slachtoffers van cybercriminaliteit mee in de toekomst? Op deze en vele andere vragen krijgen ondernemers antwoord tijdens het CyberEvent: ‘Digitaal veilig ondernemen’ op 28 maart in Galgenwaard, Utrecht.

(Ervarings)deskundigen aan het woord
Tijdens deze avond neemt eventvoorzitter Kees van der Spek ondernemers mee in de wereld van de cybercriminaliteit. Ondernemers die slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit delen hun inzichten. Daarnaast komen verschillende experts aan het woord, waaronder Henrique Huisstede van het cybercrime team Midden-Nederland. Hij vertelt over de opsporing van cybercriminelen en het belang van aangifte doen. Maria Genova geeft een lezing over waarom iedere ondernemer een potentieel doelwit kan zijn. Ook is er een toelichting wat het Cybernetwerk Utrecht voor ondernemers kan betekenen.

Cybercrime-aflevering DUIC in zaken
Als opwarmer voor dit event is een speciale cybercrime-aflevering van ondernemerstalkshow DUIC in Zaken gemaakt. Presentator Gert-Jan Jansen praat in deze aflevering over de aanpak van cybercrime door de politie, hoe je door de bomen het bos kunt zien in cybersecurityland en waarom veel ondernemers die slachtoffer zijn van cybercrime zich schamen.

Meld je aan
Denk jij dat je als ondernemer je digitale security op orde hebt? Weet je niet meer waar je moet beginnen? Of wil je simpelweg meer informatie over cybercriminaliteit? Meld je dan via deze link aan voor het Cyberevent op 28 maart in de Galgenwaard in Utrecht.