Apothekerskast

Nieuws

Nieuwe collega's gezocht!

Op dit moment zijn onderstaande vacatures opengesteld. Geïnteresseerd in een van de vacatures? Bekijk ze dan snel! We doen ook graag een beroep op jouw hulp bij de zoektocht naar nieuwe collega's. Deel bijvoorbeeld de vacatures op LinkedIN. Wellicht ken je mensen in je netwerk die bij een bepaalde functie passen, nodig ze dan uit om te reageren. Jouw hulp wordt gewaardeerd.
Openstaande vacatures
- Programmamanager Veiligheidscoalitie
- Projectleider Veiligheidscoalitie
- Projectleider Georganiseerde Ondermijnende criminaliteit
- Financieel Analist Afpakken
- Analist Straatwaarde(n)
- Senior Analist Straatwaarde(n)
- Communicatieadviseur Straatwaarde(n)
- Projectmedewerker Straatwaarde(n)
- Projectleider Straatwaarde(n)

Alle vacatures zijn o.a. te vinden op www.veiligheidscoalitie.nl/vacatures. Binnenkort volgen er meer nieuwe vacatures op deze pagina.

Willem Karsemeijer nieuwe procesmanager Veiligheidshuis Regio Utrecht

Willem Karsemeijer is op 18 januari gestart bij het Veiligheidshuis Regio Utrecht, in de rol van procesmanager. Willem stelt zich voor!

"Ik ben aangenomen als procesmanager bij het Veiligheidshuis Regio Utrecht, voor onder andere het Top-X overleg in de gemeentes in de regio Utrecht Oost. Als voorzitter van dit overleg stuur ik op het gehele proces rondom de casussen. Mensen kunnen hiervoor bij mij terecht. Ook als het gaat om het al dan niet aanmelden van casuïstiek voor dit overleg."

Benieuwd naar Willem zijn verhaal?

Geslaagd symposium Lokale PGA 'Het goede gesprek'

Tijdens het symposium Lokale PGA in Amersfoort hebben de 120 deelnemers van gemeenten, politie, OM, zorg- en justitiepartners volop hun ervaringen met elkaar gedeeld. Myriam Kooij gaf in haar presentatie de resultaten terug van de enquête over de lokale PGA. Dr. Carmen Paalman (Hogeschool Utrecht) verweefde dit met haar bevindingen uit het Startbaan-PGA-onderzoek. Aan de hand van de meest opvallende resultaten raakten de deelnemers met elkaar in gesprek over mogelijke verbeteracties. De uitvoeringspraktijk, leren van elkaar, inspireren en netwerken stonden centraal. Meer info via programmamanager myriam.kooij@rvs-mn.nl en de lade PGA in de apothekerskast.

Verbinding tussen Veiligheidshuis Flevoland en GCOS door KEDO

Ter versterking van de landelijke informatiepositie van de zorg- en veiligheidshuizen moet er kunnen worden bepaald of een persoon reeds bekend is in andere zorg- en veiligheidshuizen (in een bepaald kader en als casus). Een landelijke dekking van de informatiepositie werd medio 2017 echter nog niet ondersteund op basis van elektronisch berichtenverkeer. De introductie van een landelijke dekking van een check op bekendheid van een persoon moet dit gaan verhelpen. Het Veiligheidshuis Flevoland is als eerste veiligheidshuis aangesloten op een zogenaamde 'middenvelder'. Zij zijn daar trots op en delen hun kennis en ervaring graag met collega-veiligheidshuizen!

Meld je aan: Masterclass '21st Century Cyber Experience'

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Linksom of rechtsom, digitalisering transformeert onze samenleving. Mogelijkheden en impact van deze ontwikkelingen lijken onbegrensd en hebben gevolgen voor criminaliteit en ons dagelijks werk. Meer weten? Kom dan naar de masterclass 21st Century Cyber Experience op donderdag 11 april. 

Lees meer nieuws op de nieuwspagina