Agenda

Gemeentehuis Zeist

bijeenkomst ondermijning

Op 6 december organiseert de veiligheidscoalitie een bijeenkomst om na te denken over de uitwerking van de regionale en districtelijke thema's en natuurlijk om van elkaar te leren!

Met de oplevering van het actieplan tegen ondermijnende drugscriminaliteit is het nu zaak om gezamenlijk aan de slag te gaan met de concrete uitvoering hiervan. Tijd dus om met elkaar na te denken over de uitwerking en vooral: van elkaar te leren! Hoe geven wij samen succesvol vervolg aan de benoemde thema’s? Om die reden nodigen wij jou en collega’s van de 39 gemeenten, politie, OM, belastingdienst en overige organisaties die betrokken zijn bij de aanpak van ondermijning, uit voor deze regionale bijeenkomst.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kan je contact opnemen met secretariaat@rvs-mn.nl

Lees meer
LE:EN, Heuveloord 140, Utrecht

Masterclass ‘21 st century Cyber Experience’

Op 20 december organiseert de Veiligheidscoalitie een Masterclass Cyber.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Linksom of rechtsom, digitalisering transformeert onze samenleving. Mogelijkheden en impact van deze ontwikkelingen lijken onbegrensd en hebben gevolgen voor criminaliteit en ons dagelijks werk. Meer weten? Kom dan naar de masterclass 21 st century Cyber Experience. De masterclass wordt gegeven door Jeroen Niessen, projectleider politie Midden-Nederland. Hij neemt ons mee in de wondere wereld van cyber en laat je kennismaken met de nieuwste technologische ontwikkelingen. De masterclass wordt afgesloten met een gezellige oudejaarsborrel.

Lees meer