Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Midden-Nederland is onderdeel van de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland en is één van de 10 PVO’s van het landelijke PVO-bestel.

De 10 PVO’s en het overkoepelende PVO NL hebben een gezamenlijke website gericht op ondernemers. Ook PVO Midden-Nederland is daarop vertegenwoordigd. Ga naar www.pvo-middennederland.nl

Hier vind je alles over het PVO: wat we doen, wie we zijn en wat jij kunt doen om je veiligheid als ondernemer te vergroten. Nieuwsgierig? Kijk op onze website of volg ons op LinkedIn.

 

 

 

Nieuws

Veiligheidsontwikkeling | 11 jul. 2024

Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland: samen veilig ondernemen

PVO Midden-Nederland opereert nu bijna twee jaar op volle toeren. Als een echte startup zijn we volop bezig met het vergroten van onze naamsbekendheid en het promoten van onze diensten. PVO Midden-Nederland maakt deel uit van de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland en valt onder PVO-NL, de landelijke organisatie die zich inzet voor veilig ondernemen. Onze missie als Midden-Nederland is duidelijk: het bevorderen van veilig ondernemen in de regio. Dit doen we op diverse manieren, waarbij we ons richten op branches, thema’s en gebieden. 

 

Lees artikel