Campagne huurwoningen Meld Misdaad Anoniem verlengd

Campagne huurwoningen Meld Misdaad Anoniem verlengd

Vorig jaar ontwikkelde Meld Misdaad Anoniem in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V) een campagne tegen misstanden in (sociale) huurwoningen. Er namen toen 45 gemeenten en 30 woningcorporaties aan deel. Vanwege de positieve reacties en resultaten wordt de campagne verlengd en uitgebreid. Wil jouw gemeente deelnemen aan de M-campagne?


Intensiveren samenwerking gemeenten en corporaties
Doel is om in 2024 meer gemeenten en woningcorporaties te ondersteunen, de samenwerking te intensiveren, gerichte acties uit te voeren zoals trainingen voor corporatiemedewerkers en gebiedsgericht te adverteren middels een online campagne. Het ministerie Justitie & Veiligheid financiert ook dit jaar het grootste deel van de campagne. Aanvullend vraagt Meld Misdaad Anoniem een bijdrage van de deelnemers. Meer informatie over de campagne vind je in de infosheet.

Meld je aan voor 13 mei
De campagne start op 29 mei, duurt ca. 4 maanden en is gericht op bewoners en huurders. Met als doel: awareness creëren, signalen en risico’s onder de aandacht brengen, de meldingsbereidheid vergroten en een veilig handelingsperspectief bieden. 
Heb je interesse? Meld je dan voor 13 mei aan via projecten@meldmisdaadanoniem.nl of neem contact op via telefoonnummer 088 5543 210.