Save the date: kennissessie complexe demonstraties 1 februari

Save the date: kennissessie complexe demonstraties 1 februari

Op donderdag 1 februari 2024 organiseren bureau RVS en de ambtelijke werkgroep Maatschappelijke onrust, samen met de politie een kennissessie over complexe demonstraties. Het doel van de sessie is het verstevigen van de samenwerking in de regio Midden-Nederland rond het thema Maatschappelijke onrust in het algemeen en de aanpak van complexe demonstraties in het bijzonder. Daarnaast streven we ernaar de kennis over handelingsperspectief m.b.t. de aanpak van complexe demonstraties te vergroten.


Save the date: 1 februari

Tijdens de kennissessie is er o.a. aandacht voor de verschillende fasen van een complexe demonstratie, casuïstiekbespreking, tips en tricks en algemene uitgangspunten en tolerantiegrenzen. De kennissessie duurt van 09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur) tot 12.30 uur met aansluitend een netwerklunch tot 13.30 uur. De locatie van de bijeenkomst is RCCB, Terminalweg 32 in Amersfoort. Wil jij ook je kennis van complexe demonstraties vergroten en profiteren van de uitwisseling van tips en tricks? Zet deze save the date dan vast in je agenda!

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen over maatschappelijke onrust of de kennissessie over complexe demonstraties? Neem dan contact op met programmamanager Maatschappelijke onrust Paul van Beijnum of programmamedewerker Maatschappelijke onrust Juliette Hamers.