PGA-Lab update: veel activiteiten om aan deel te nemen

PGA-Lab update: veel activiteiten om aan deel te nemen

Ook komende maand hebben we weer allerlei interessante activiteiten op het programma staan. Zo kan je deelnemen aan een vervolgonderzoek van de PGA-monitor, hebben we nog plek voor ontwikkelsessies en kan je deelnemen aan een workshop privacy en gegevensdeling. Lees snel verder voor meer informatie.


Doe mee aan het PGA-monitor vervolgonderzoek

Wil jij meedoen met een vervolgonderzoek over de PGA-monitor en tegelijkertijd het eigen gebruik van de monitor verder ontwikkelen? 
Dit vroegen we PGA-coördinatoren vorige week. Per ommegaande ontvingen we enthousiaste reacties. Ook wij zijn enthousiast! Vorig jaar leverde het onderzoek van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam zinvolle inzichten rond het gebruik van de monitor op (hier te vinden)
Doe je graag mee en heb je nog niet gereageerd? Dat kan alsnog door een mail te sturen naar joep.hanrath@vu.nl of via het algemene pga-lab mailadres: pga-lab@rvs-mnl.nl.


Ontwikkelsessies voor PGA-professionals: Meld je aan

Wil jij met je PGA-team stilstaan bij de samenwerking, de visie en de methodiek rond de PGA om daar vervolgens op constructieve wijze stappen in te maken? De afgelopen maand gingen teams uit Soest, Urk en zelfs een buiten de regio -Harderwijk- je voor. De komende maanden hebben we nog een paar plekken voor een lokale ontwikkelsessie. 

Interesse? Stuur een bericht aan pga-lab@rvs-mn.nl


Workshop privacy en gegevensdeling

Deelnemers zijn erg enthousiast over de vanuit het PGA-Lab ontwikkelde workshop privacy en gegevensdeling. We kunnen zo’n workshop lokaal verzorgen, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de ‘Kenniswerkplaats Zorg en Veiligheid’. Deze werkplaats organiseert een bijeenkomst rond privacy en gegevensdeling in het werkveld van (je raadt het al) zorg en veiligheid. 

Wil je meer informatie of je meteen aanmelden? Dat kan hier!