Publieksfolder PGA beschikbaar voor alle gemeenten in MN

Publieksfolder PGA beschikbaar voor alle gemeenten in MN

Op verzoek van een aantal gemeenten in MN heeft Bureau RVS een gezamenlijke publieksfolder voor de PGA ontwikkeld. De bedoeling van deze folder is om deze mee te (kunnen) sturen met de startbrief aan mensen die voor de PGA zijn aangemeld. PGA-experts van verschillende gemeenten hebben hun expertise hiervoor beschikbaar gesteld. De folder is inmiddels klaar voor gebruik!

Samenwerking
Bureau RVS ontving het verzoek via de Taskforce PGA. De PGA-experts van Nieuwegein, Utrechtse Heuvelrug en Hilversum zorgden voor de eerste input voor de folder. De teksten zijn vervolgens uitgezet bij een groter aantal gemeenten, met de vraag of zij op basis hiervan wilden meedenken. En dat werd actief gedaan! RVS kon dankbaar gebruikmaken van de expertise vanuit Houten, Utrecht, Huizen, Almere en de BEL-Combinatie, en ook in de tweede ronde dachten Nieuwegein, Utrechtse Heuvelrug en Hilversum weer mee. Hiervoor wil RVS, ook namens de andere gemeenten van MN, hen hartelijk bedanken!

Gezamenlijke folder, maatwerk mogelijk
Uitgangspunt is dat de folder door alle gemeenten in MNL gebruikt kan worden. Maar mogelijk willen gemeenten enkele zinnen aanpassen aan de lokale situatie. Ook kunnen gemeenten de folder aanpassen met hun eigen logo. Om dit mogelijk te maken bieden we de folder aan in zowel Word- als in InDesign-formaat. De folder is toegestuurd aan alle gemeenten in MN en ook te vinden in onze apothekerskast (om deze publieksfolder te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn).

Goed om te weten
Een belangrijke wens was dat de folder geschikt zou zijn voor alle leeftijden (ook minderjarigen) en alle niveaus. Met die blik heeft de William Schrikkergroep meegelezen met de folder. En om die reden is de tekst van de folder ook ‘samengevat’ in veelgestelde vragen op de achterkant. Net als de model-PGA-startbrief is ook deze PGA-folder 'LVB-proof'.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myriam Kooij, myriam.kooij@rvs-mn.nl.