Platform Veilig Ondernemen (PVO) wint de Ondermijning Innovatie Award met www.hackhelpdesk.nl

Platform Veilig Ondernemen (PVO) wint de Ondermijning Innovatie Award met www.hackhelpdesk.nl

Stel: je bent ondernemer en je software is opeens traag, er komt een melding binnen dat je wachtwoord is veranderd of er worden e-mails verstuurd vanuit jouw naam terwijl jij dit niet was. Dan kun je naar www.hackhelpdesk gaan voor de spreekwoordelijke eerste hulp. De helpdesk helpt ondernemers met de eerste stappen na vermoedelijk slachtofferschap. Tijdens het SBO-congres Ondermijning & georganiseerde criminaliteit werd de prijs uitgereikt aan het meest innovatieve project, samenwerking of instrument dat zich inzet tegen (ondermijnende) criminaliteit. 

PVO wint award tijdens congres SBO op 18 september
Met een overtuigend stemresultaat won PVO de award. Deze award is niet alleen een erkenning voor het werk dat de afgelopen maanden is verricht, maar onderstreept ook het belang van het aanpakken van deze vorm van criminaliteit en de verwevenheid met de georganiseerde ondermijnende criminaliteit. 

Dank aan HackHelpdesk-partners
PVO is erg trots deze prijs in ontvangst te mogen nemen en bedankt onze HackHelpdesk-partners Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, MKB-Nederland, VNO-NCW, Digital Trust Center en Politie Nederland.

•    Bekijk de website: www.hackhelpdesk