Geslaagde vakdag met lancering PGApp én PGA-magazine

Geslaagde vakdag met lancering PGApp én PGA-magazine

Op 6 november vond de eerste PGA-vakdag Midden-Nederland plaats. Ruim 65 PGA-coördinatoren en procesregisseurs Zorg- en Veiligheidshuizen ontmoetten elkaar deze dag op een prachtige locatie in Amersfoort. Inspireren, leren en ontmoeten stonden centraal. Tijdens de dag werden ook de PGApp en het PGA-magazine 2023 gelanceerd.

Dag met verschillende workshops en lezingen
De dag werd geopend de LVB-Xperience, gelijk een goede binnenkomer. In de middag vonden diverse workshops plaats, bijvoorbeeld over neurobiologie of de leidende waarden in de PGA. Christine Otten sloot de dag af met een interessante lezing over de kracht van literatuur in de gevangenis.


Heb jij al toegang tot de PGApp?

Op de dag is ook de PGApp gelanceerd; een digitaal platform (app en desktopversie) voor en door PGA-coördinatoren. Vanaf nu is dit dé plek om samen te blijven bouwen aan een duurzaam lerend netwerk in Midden-Nederland. In deze omgeving kunnen PGA-coördinatoren elkaar makkelijk vinden, bevragen of successen delen. En natuurlijk is er toegang tot álle oude en nieuwe PGA-informatie via een kennisbank. Ben jij PGA-coördinator en heb je nog géén toegang tot dit platform?  Stuur dan een bericht naar pga-lab@rvs-mn.nl, dan maken we dat snel in orde voor je.


PGA-magazine 2023

Op de PGA-Vakdag is ook een magazine uitgebracht over de ins en outs van de lokale PGA in Midden-Nederland. Gemaakt voor PGA-coördinatoren maar interessant voor alle PGA-partijen én bestuurders. Het magazine maakt op leuke, frisse wijze duidelijk wat actueel is in de PGA en geeft een goed beeld wat PGA nodig heeft, wat de rol van het PGA-Lab is én wat het teweegbrengt. Wil jij een leuk magazine voor op de koffietafel op kantoor? Je kan het opvragen door een mail te sturen naar pga-lab@rvs-mn.nl.


Deel jouw succesverhaal

Om van te leren en te groeien zijn we op zoek naar succesverhalen van PGA-casuïstiek in Midden-Nederland. Het succes kan bestaan uit een positief afgeronde casus maar kan ook bijvoorbeeld uit een mooie samenwerking met ketenpartners. Enkele voorbeelden vind je in het PGA-magazine én in de kennisbank van de PGApp. Lieke Brouwer en Marc van Loon komen graag langs om ook jouw verhalen op te halen. 

Heb je een succesverhaal? Mail dan naar: m.vanloon@hilversum.nl of bel 06-53131435