Agenda

Agenda

- 6e Q college  ‘De logistieke cocaïneketen: van import tot indruk in de wijk’ -
Het regioprogramma ‘Straatwaarde(n)’ organiseert elk kwartaal de zogeheten Q colleges voor professionals uit onder meer de regio Midden-Nederland. Ditmaal op maandag 15 maart 2021 van 10.00 uur tot 11.15 uur. Vanwege de Corona-maatregelen organiseren we ook deze keer het Q college middels een (kosteloos) webinar. Deze keer nemen Maikel Dop (operationeel specialist Landelijke Eenheid) en Marco Veldhuis (gebiedsagent) je mee in de (logistieke) wereld achter de cocaïnehandel. Voor het programma en om je aan te melden, bezoek de website

- Een introductie in de wereld van de aanpak van ondermijning - 
Ben je nieuw in de aanpak van ondermijning in Midden-Nederland of wil je meer weten over de belangrijkste werkprocessen van het RIEC, ook al zit je daar niet dagelijks in? Meld je, als nieuwe RIEC-medewerker of partner, dan aan voor de digitale bijeenkomst op 23 maart. Meer info en om je aan te aanmelden, klik hier.

- NIEUWE DATUM: Online training Leefstijlen -
Op 18 februari is de online training wegens omstandigheden helaas niet door gegaan. Er is hiervoor een nieuwe datum bekend, donderdag 1 april. De online training is bedoeld voor veiligheids- en communicatieadviseurs uit de regio over Leefstijlen, de verbeterde versie. De definitieve uitnodiging volgt nog per mail.

Verder nog op de agenda voor maart: