Veiligheidscoalitie.nl vernieuwd!

Veiligheidscoalitie.nl vernieuwd!

De nieuwe website van de veiligheidscoalitie is live. Met een nieuw uiterlijk, verbeterde functionaliteiten en een overzichtelijke apothekerskast.

Wat is nieuw?

  • Zoeken gaat beter. Binnen de zoekfunctie kun je resultaten filteren. Bijvoorbeeld op type (nieuwsbericht, document, agenda, etc). Deze mogelijkheid is er ook specifiek voor nieuwsitems.
  • De apothekerskast heeft een nieuwe indeling en sluit aan bij de nieuwe Veiligheidsstrategie. Per lade kun je “blijf op de hoogte” aanvinken (als je ingelogd bent). Je krijgt dan bericht als er een nieuw item is toegevoegd. Ook binnen je account kun je voorkeuren instellen.
  • Bij nieuws, agenda en vacatures kun je, als ingelogde gebruiker, zelf een item insturen. Wij checken het item en plaatsen deze op de site.
  • “Over ons” is uitgebreid met regiovoorzieningen zoals het PGALab en PVO MN. 
  • Nieuwsberichten of agenda-items worden direct aan een (sub)lade van de apothekerskast gekoppeld. 

Waarom een nieuwe website?

Veligheidscoalitie.nl bestaat al sinds 2009. Eerst alleen met apothekerskast, nieuwsbrief en cijfers. Vanaf 2019 is de site een platform voor de gehele veiligheidscoalitie. Omdat de site niet meer voldeed aan recente vragen (zoals het bieden van een platform voor o.a. PGA Lab en Straatwaarde(n)), het design aan een opfrisbeurt toe was en nieuwe functionaliteiten onmisbaar werden, was het tijd voor een nieuwe versie.  Om tot de nieuwe site te komen voerden we gesprekken met gebruikers, hielden we een enquête onder bezoekers en keken we naar statistieken. De livegang van de nieuwe site valt niet geheel toevallig samen met het vaststellen van de nieuwe veiligheidsstrategie. Een mooi nieuw begin! 

Feedback?

De website is de afgelopen weken uitvoerig getest. Het kan gebeuren dat functionaliteiten nog niet goed werken, dat er foutjes staan of dat er nieuwe wensen zijn. We horen het graag! Mail naar: secretariaat@rvs-mn.nl.