Update PGA-Lab: Schrijf je nu in voor het webinar op 22 november

Update PGA-Lab: Schrijf je nu in voor het webinar op 22 november

Dat mag ik niet van de AVG”. Een veelgehoorde opmerking die een gezond gesprek en gegevensdeling vaak in de weg staan. Maar als we nu eens écht kijken hoe het zit? Wat moet jij weten over de AVG en over nieuwe wetgeving die eraan komt? En zijn er slimme manieren om de broodnodige samenwerking in stand te houden? Kom hier meer over te weten tijdens een webinar op 22 november. 

Op 22 november a.s. van 15.00 – 16.30 uur vindt een webinar plaats waarin je meer hoort over voorgaande vragen en verkennen we met elkaar én met een live forum de ins-en-outs en mogelijkheden rondom privacy en gegevensdeling. Jouw PGA en TopX partners zijn van harte welkom. En dat geldt ook voor je interne privacyofficer of jurist. Dus stuur de uitnodiging aan hen door en schuif samen aan. Het opent gesprekken die je goed kunt gebruiken de komende tijd.

Schrijf je hier in en zet het in je agenda. Inschrijven kan ook via veiligheidscoalitie.nl.Succesvolle PGA-sessie in Flevoland

Elkaar kennen en versterken! Dat stond op 4 oktober centraal tijdens de meeting tussen PGA-coördinatoren van de gemeenten in Flevoland. Onder begeleiding van het PGA-lab werden ervaringen en wensen uitgewisseld voor toekomstige thema's. Met dank aan de gemeente Dronten voor deze inspirerende locatie en de heerlijke lunch. De volgende bijeenkomst staat alweer gepland!


Contact PGA-Lab

Heb je vragen aan het PGA-Lab? Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over de webinar of over de werkzaamheden binnen het PGA-Lab? Of misschien wil je zelf een keer een (lokale of intergemeentelijke) PGA-meeting organiseren? Stuur dan een mail naar PGA-Lab@rvs-mn.nl.