PGA-specialisten ontmoeten elkaar op platform regio Utrecht

PGA-specialisten ontmoeten elkaar op platform regio Utrecht

Voorkomen dat je het PGA-wiel opnieuw moet uitvinden of dat je op een eilandje komt te staan? De gemeentelijk PGA-specialisten in de regio Utrecht wisten daar wel raad mee: “Dan komen we toch gewoon af en toe vrijblijvend bij elkaar”?

En zo geschiedde. Na een geslaagde bijeenkomst in Utrecht kwamen de gemeenten op 20 april bijeen in het Van der Valk hotel in Veenendaal. Een bijeenkomst die niemand wilde missen want Yildrim (Amersfoort) nam zelfs online deel vanuit zijn vakantieadres in Turkije!  Ruben Visscher (RVS) nam deel aan het gesprek over regionale actualiteiten en het overleg werd verrijkt door gastspreker Frank Jonker, klinisch Neuropsycholoog en leidinggevende van de afdeling Neuropsychiatrie bij Altrecht. 

Hij gaf een boeiende lezing over de wereld van neuropsychologie, vanzelfsprekend afgestemd op de criminele en overlastgevende doelgroep. Want hoe vaak vergeten we nog stil te staan bij (al dan niet aangeboren) hersenletsel als mogelijke oorzaak van afwijkend en agressief gedrag? Lees hier meer over het onderwerp of volg Frank via LinkedIn.

Complimenten aan Lisa, Eva-Luna, Francoise en Jenneke voor de organisatie!