PGA-Lab nu ook op LinkedIn

PGA-Lab nu ook op LinkedIn

Het PGA-Lab is drukdoende in Midden-Nederland. Zo ondersteunden we weer diverse ontwikkelsessies voor lokale PGA-teams. En wist je dat je sinds kort ook via LinkedIn op de hoogte kan blijven van de PGA-Lab activiteiten? Tot slot hebben we weer een aantal interessante leestips voor je.


Lokale ontwikkelsessies voor PGA-teams

Ook de afgelopen maand steunde het PGA-Lab weer diverse ontwikkelsessies voor lokale PGA-teams. Dit keer waren we te gast in onder meer Montfoort en Vijfheerenlanden. In het kader van evalueren, ontmoeten en leren. Opbrengst: sterkere samenwerking, nieuwe kennis en inzichten en inhoudelijke lokale vervolgacties. 

Wil jij ook zo’n lokale sessie organiseren? Of heb je vragen over een webinar, aanmelden voor de intervisie of heb je andere vragen aan het PGA-Lab? 
Mail dan naar PGA-Lab@rvs-mn.nl en Carmen of Ruben nemen zo snel mogelijk contact op.


PGA-Lab nu te vinden op LinkedIn!

Wist je dit al? Vanaf midden april is het PGA-Lab ook te vinden op LinkedIn. 
Hier kan je informatie over (toekomstige) evenementen, reposts van interessante artikelen en andere updates vanuit het PGA-Lab verwachten. Op de hoogte blijven? Je kan ons hier vinden. Volg de pagina zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.


Leestips
  • Persoonsgegevens delen of niet?
    “Hoe beslissen GGZ-verpleegkundigen in de crisisdienst of ze (bijzondere) persoonsgegevens delen met ketenpartners? In dit onderzoek wordt beschreven dat GGZ-verpleegkundigen van een crisisdienst zelf een inschatting maken op basis van ingeschat gevaar, inschatting wat nodig is voor goede zorg en het belang van samenwerking met de ketenpartner. Welke gegevens er dan gedeeld worden, hangt af van de door de verpleegkundige ingeschatte relevantie en actualiteit van de gegevens.”
  • Straf en Zorg Nieuwsbrief
    Deze editie van de nieuwsbrief Straf met Zorg staat helemaal in het teken van de ‘straf met zorg-academy die we eind maart voor OM'ers organiseerden. In verschillende workshops leerden we meer over de achtergronden van jongeren, criminaliteit en vooral de mogelijkheden om cirkels te doorbreken. 

Het strafrecht lost niet alles op, maar kan soms wel iets doorbreken. Samen met professionals uit het sociale- en zorgdomein kunnen we weer zorgen voor kansen.
Lees hier het interview over de PGA in Midden-Nederland en over andere onderwerpen, zoals de inzet van ervaringsdeskundigen om Amsterdamse jongeren uit de criminaliteit te halen en houden en over een recente sextortionzaak.