Op de agenda voor de komende maand

Op de agenda voor de komende maand

- Webinars APV & Ondermijning -
Er zijn nog drie webinars die op de agenda staan:

  • 26 Januari - Praktijkvoorbeelden uit een grote en kleine gemeente
  • 2 Februari - Het organiseren van gemeente-brede en regionale aanpak
  • 9 Februari - Afsluitende paneldiscussie

Interesse om de webinars bij te wonen? Stuur dan een mail om de fysieke uitnodiging te ontvangen met het gedetailleerde programma.

- ‘Met communicatie ondermijning te lijf’ - 
Op 28 januari vindt van 13.00 tot 15.00 uur de online conferentie ‘Met communicatie ondermijning te lijf’ plaats. De bijeenkomst is bedoeld voor communicatieprofessionals die actief zijn binnen het werkveld van ondermijnende criminaliteitsbestrijding. Deelnemers kunnen (nieuwe) kennis opdoen, zichzelf laten informeren over de inzet van communicatie bij het tegengaan van ondermijning en collega’s leren kennen. Benieuwd naar het programma en aanmeldmogelijkheden? Bekijk de agenda.

- Workshop Indicatoren Kwetsbare Branches - 
Deze workshop op 5 februari speelt in op het feit dat de ene branche kwetsbaarder is voor criminele inmenging dan de andere en binnen branches zie je grote verschillen in weerbaarheid tussen individuele bedrijven. Het lectoraat Ondermijning ontwikkelde indicatoren om kwetsbare branches en bedrijven te herkennen, met als doel het handelingsrepertoire van zowel de overheid als de ondernemers zelf te vergroten. Ga naar de website om je aan te melden. 

- SAVE THE DATE - Online Training Leefstijlen - 
Op 18 februari van 09.30 - 12.30 uur is er een online training gepland voor veiligheids- en communicatieadviseurs uit de regio over Leefstijlen, de verbeterde versie. Voor meer informatie over leefstijlen en de training, klik hier