Nieuwe podcast Broodje Blauw: werken aan weerbaarheid wijk

Nieuwe podcast Broodje Blauw: werken aan weerbaarheid wijk

Robin Booltink (basisteam Utrecht-Zuid) en Maryam el Rahmouni (Projectleider maatschappelijke weerbaarheid bij RIEC MN) hebben samen veel geïnvesteerd in de weerbaarheid van de stad Utrecht. Hoewel er nog veel werk te verzetten is, zien ze al wel resultaten...

Robin en Maryam vertellen in de laatste aflevering van de podcastserie Broodje Blauw over hun samenwerking en hoe ze tot een aantal succesvolle projecten zijn gekomen. Denk aan; Geen witte kerst, straatteksten van Straatwaarden, samenwerking met credibele messengers en nog veel meer.

Natuurlijk is samenwerken niet altijd even makkelijk en vertellen Robin en Maryam niet alleen wat wel goed is gegaan maar ook wat hen niet is gelukt.

Broodje Blauw is een podcastserie van de politie. Elke uitzending gaat over een interessant thema, deze keer gaat het over ’Werken aan de weerbaarheid van de wijk’. Hoe maken we jongeren bewust en weerbaar? Hoe kunnen we daarin samenwerken met partners? Wat hebben we van elkaar nodig? En is het eigenlijk wel politiewerk?

Bekijk hier het gesprek (password Br00dje@0211).