Meld je nu aan voor de praktijkoefening complexe demonstraties op 22 oktober

Meld je nu aan voor de praktijkoefening complexe demonstraties op 22 oktober

Op 22 oktober a.s. vindt de praktijkoefening complexe demonstraties plaats. Tijdens de bijeenkomst -georganiseerd door Bureau RVS, i.s.m. de gemeente Utrecht en het OM- gaan deelnemers op basis van casuïstiek praktisch aan de slag met het maken van een driehoeksadvies. Steeds meer gemeenten krijgen te maken met soms behoorlijke complexe demonstraties. Denk aan: ‘sit-ins’ of wegblokkades. Deze praktijkoefening is een vervolg op de kennissessie complexe demonstraties van 1 februari jl. Ook als je niet aanwezig was bij de kennissessie, kan de praktijkoefening relevant zijn. Er wordt namelijk kort teruggeblikt op de opgedane kennis van 1 februari. Wil jij ook bij de praktijkoefening zijn? 

Iedere driehoek geprepareerd
De bijeenkomst draagt bij aan de opgave ‘iedere driehoek geprepareerd’ van het programma Maatschappelijke onrust. Het streven hierbij is een gedeeld basisniveau dat ons in staat stelt om op een effectieve manier met maatschappelijke onrust om te gaan.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats van 12.30 – 16.45 uur op de Hogeschool Utrecht. De inloop is vanaf 12.30 uur. De doelgroep zijn de medewerkers van gemeenten, politie en OM in Midden-Nederland die zich in algemene zin bezighouden met openbare-ordevraagstukken en het thema maatschappelijke onrust.

•    Je kunt je vanaf nu inschrijven via Praktijkoefening complexe demonstraties