Meld je nu aan voor de kennissessie complexe demonstraties 1 februari

Meld je nu aan voor de kennissessie complexe demonstraties 1 februari

Op donderdag 1 februari 2024 organiseren bureau RVS, (enkele leden van) de ambtelijke werkgroep Maatschappelijke onrust en de politie een kennissessie over complexe demonstraties. Het doel van de sessie is het verstevigen van de samenwerking in de regio Midden-Nederland rond het thema Maatschappelijke onrust in het algemeen en de aanpak van complexe demonstraties in het bijzonder. Daarnaast streven we ernaar de kennis over handelingsperspectief m.b.t. de aanpak van complexe demonstraties te vergroten. Wil je deelnemen aan de kennissessie? 


Aanmelden en locatie

Tijdens de kennissessie is er o.a. aandacht voor de verschillende fasen van een complexe demonstratie, casuïstiekbespreking, tips en tricks en algemene uitgangspunten en tolerantiegrenzen. 

•    Wil jij ook je kennis van complexe demonstraties vergroten en profiteren van de uitwisseling van tips en tricks, schrijf je dan hier in voor de kennissessie.
•    De sessie begint om 09.15 uur (inloop vanaf 08.45), gevolgd door een netwerklunch. Het programma eindigt om 13.30 uur. De locatie van de bijeenkomst is RCCB, Terminalweg 32 in Amersfoort.

Heb je vragen of opmerkingen over maatschappelijke onrust of de kennissessie over complexe demonstraties? Neem dan contact op met programmamanager Maatschappelijke onrust Paul van Beijnum of programmamedewerker Juliette Hamers.