Maak jij het verschil in casus Courgette? Ga (digitaal) mee op pad voor maximale impact!

Maak jij het verschil in casus Courgette? Ga (digitaal) mee op pad voor maximale impact!

Herken jij de signalen van ondermijning? En weet jij optimaal gebruik te maken van de (integrale) mogelijkheden in de aanpak van ondermijning?
Ga dan op 3 februari van 15.00 – 16.30 uur (digitaal) mee op pad en laat zien wat je in huis hebt tijdens een integrale controle in casus Courgette.

Na de controle kijken we terug met een integraal panel en geven je (nog meer) inzicht in de moeilijkheden maar uiteraard ook de mogelijkheden.

Meld je nu aan

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle partners in de aanpak van ondermijning, voor bestuur en ambtenaren en met en zonder ervaring in (de uitvoering van) controles. Kortom: dé kans om eens mee te gaan tijdens een controle op een locatie met louche kenmerken.

We ontdekken graag wat jij kan toevoegen! Meld je daarom nu aan!


Netwerkevenement verplaatst  

Deze digitale controle vervangt het eerde aangekondigde netwerkevenement GOC van 3 februari. Dit kan vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet doorgaan op de gewenste manier. En een live ontmoeting blijft natuurlijk belangrijk; daarom organiseren we het live netwerkevenement op een later moment in het voorjaar.

Daarover volgt later meer informatie!