Lokale ontwikkelsessies voor PGA-teams en districten

Lokale ontwikkelsessies voor PGA-teams en districten

Ook de afgelopen maand steunde het PGA-Lab weer diverse ontwikkelsessies, dit keer o.a. in de gemeente Houten. In het kader van evalueren, ontmoeten en leren. We spraken over de PGA-Monitor, gegevensdeling en over de samenwerking binnen het team en met ZSM. Ook ontwikkelen we momenteel een PGApp. Wil jij hierover meedenken? We kunnen je input goed gebruiken!

Lokale ontwikkelsessies voor PGA-teams en districten

Ook de afgelopen maand steunde het PGA-Lab weer diverse ontwikkelsessies, dit keer o.a. in de gemeente Houten. In het kader van evalueren, ontmoeten en leren. We spraken over de PGA-Monitor, gegevensdeling en over de samenwerking binnen het team en met ZSM. Mooie sessie op een inspirerende locatie. Dit PGA-team neemt ontwikkelpunten mee waar ze de komende tijd mee aan de slag gaan. Een waardevolle opbrengst. 

Burendagen
Daarnaast organiseert het PGA-Lab in samenwerking met diverse gemeenten ook de burendagen: een samenkomst van gemeenten in hetzelfde district. Zo waren we afgelopen maand te gast in Mijdrecht met de tien West-Utrecht gemeenten. En later ook in Oost-Utrecht. 

Zelf ook een sessie organiseren? 
Wil jij ook zo’n lokale sessie organiseren? Of heb je vragen over een webinar, aanmelden voor de intervisie of heb je andere vragen aan het PGA-Lab? Mail dan naar pga-lab@rvs-mn.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op.


PGApp: Denk mee over dit digitale platform voor jou

Altijd al snel overzicht willen hebben van alle PGA-coördinatoren in Midden-Nederland? Zelf laagdrempelig contact kunnen leggen, op de hoogte blijven van actualiteiten, snel toegang tot nieuwe en oude producten? Dat kán binnenkort. We bouwen aan zo’n digitale omgeving. 
Wil jij meedenken, deelnemen aan een brainstormsessie of langs de zijlijn je wensen kenbaar maken? Laat het weten en stuur een bericht aan pga-lab@rvs-mn.nl.