Drie (thema’s) voor de prijs van één: 4 april netwerkbijeenkomst Veiligheidscoalitie

Drie (thema’s) voor de prijs van één: 4 april netwerkbijeenkomst Veiligheidscoalitie

Op 4 april vindt de vanwege storm verplaatste netwerkbijeenkomst ‘Samen doe je meer’ (nov. ’23) plaats. Laat de storm ergens goed voor zijn geweest; door de bijeenkomst uit te stellen, is er nu voor de thema’s Digitale veiligheid & cybercrime en Maatschappelijke onrust ook gelegenheid aan te sluiten. Dit betekent dat op 4 april alle drie de geprioriteerde thema’s uit de regionale veiligheidsstrategie 2023-2026 aan bod komen. Houd jij je bezig met de thema’s Maatschappelijke onrust en/of Digitale veiligheid en wil je aanwezig zijn?

Nieuwe thema’s in ochtendprogramma
De thema’s Digitale veiligheid en cybercrime en Maatschappelijke onrust komen tijdens het ochtendprogramma aan bod. In de middag draait het programma om Georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Tussen beide dagdelen is er een netwerklunch met de gelegenheid om te ‘mixen’ en contacten te leggen. 

Save the date 
Houd jij je bezig met de thema’s Maatschappelijke onrust en/of Digitale veiligheid en cybercrime en wil jij je netwerk binnen de regio Midden-Nederland uitbreiden? Zet dan deze Save the date voor het ochtendprogramma op 4 april 2024 in je agenda. De bijeenkomst is in het provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6 in Utrecht.
Wil je ook graag aansluiten bij het middagprogramma van ondermijning maar heb je je nog niet opgegeven? Stuur dan een mail naar info@riec-mn.nl.