Bijeenkomst ‘aanpak ondermijning in vastgoed’ 4 maart: jij bent er toch ook bij?

Bijeenkomst ‘aanpak ondermijning in vastgoed’ 4 maart: jij bent er toch ook bij?

Ben jij een (beleids)medewerker OOV met de aanpak ondermijning in portefeuille? Kom dan op 4 maart naar de bijeenkomst ‘Lessons learned: Aanpak thema vastgoed Gooi en Vechtstreek’ in het gemeentehuis van Gooise Meren. En neem vooral een collega mee van een afdeling die jij nodig hebt om ‘fout vastgoed’ in beeld te brengen. Tijdens de bijeenkomst krijg je onder andere inzicht in de rol van vastgoed binnen de georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Ook kom je meer te weten over de kwetsbaarheid van de vastgoedsector voor criminele inmenging en de eerste stap die gemeenten kunnen zetten om een vuist te maken tegen vastgoedcriminaliteit. Meld je daarom nu aan. 

Een tipje van de sluier opgelicht
Tijdens de bijeenkomst komen de volgende zaken aan de orde:

  • Beleef storytelling: Waar een bestuurder tegenaan liep bij het ‘opschonen’ van een aantal straten. Welke tips heeft hij?
  • Welke tool is er beschikbaar om de informatie te ontsluiten om bijvoorbeeld een gebiedsgerichte aanpak op te zetten?
  • En nog veel meer

Heb je alvast zin in een voorproefje? Luister dan naar de podcastserie ‘Het komt vast-goed’ (Beschikbaar na inlog op het Kennisplatform ondermijning. Gebruik zoekterm vast-goed) 

Meld je nu aan en neem vooral ook een collega mee van een afdeling die jij nodig hebt om ‘fout vastgoed’ in beeld te brengen. Dit kan naast je collega van vastgoed ook iemand zijn van je basisteam Politie. Denk er dus over na met wie je het gesprek over vastgoed wil voeren!

De bijeenkomst is in het gemeentehuis van Gooise Meren, Brinklaan 35 in Bussum op 4 maart van 14.00-16.30. Aanmelden kan door een mail te sturen naar dtogv@riec-mn.nl.