Vacatures: Operationeel projectleider- en coördinator

Vacatures: Operationeel projectleider- en coördinator

Om Midden-Nederland samen nog veiliger te maken is het RIEC op zoek naar versterking: 

Operationeel coördinator: 

Op zowel lokaal als regionaal niveau investeert de regio Midden-Nederland in een brede, integrale en programmatische aanpak van de georganiseerde, ondermijnende criminaliteit. In ieder district in Midden-Nederland hebben we daarvoor een Districtelijk Team Ondermijning (DTO). Het DTO is een samenwerkingsconstructie waarbinnen diverse (lokale) partners verantwoordelijk zijn voor de operationele integrale aanpak van drugscriminaliteit en andere vormen van ondermijning in het district. De aanpak ondermijning bestaat uit uitvoering geven aan (deel)projecten op de districtelijke en regionale thema’s en districtelijke en lokale casuïstiek aanpakken. Wij zoeken een coördinator voor district Utrecht Oost.

Projectleider:

Als projectleider werk je in de eenheid Midden-Nederland voor verschillende Districtelijke Teams Ondermijning (DTO). In het DTO zijn diverse (lokale) partners (o.a. gemeenten, politie, OM en Belastingdienst) verantwoordelijk voor de operationele integrale aanpak van ondermijning. Het RIEC heeft in het DTO een faciliterende en aanjagende rol. De districten hebben specifieke thema’s geprioriteerd waarop de RIEC-partners gezamenlijk een aanpak ontwikkelen en uitvoeren. Sommige thema’s zijn district overstijgend waardoor het mogelijk is dat je als projectleider in verschillende districten actief bent.  Momenteel zijn we in de districten Flevoland en Oost-Utrecht op zoek naar versterking.

Operationeel projectleider:

Als operationeel projectleider werk je in de eenheid Midden-Nederland voor verschillende Districtelijke Teams Ondermijning (DTO). In het DTO zijn diverse (lokale) partners (o.a. gemeenten, politie, OM en Belastingdienst) verantwoordelijk voor de operationele integrale aanpak van ondermijning. Het RIEC heeft in het DTO een faciliterende en aanjagende rol. De districten hebben specifieke thema’s geprioriteerd waarop de RIEC-partners gezamenlijk een aanpak ontwikkelen en uitvoeren. Sommige thema’s zijn district overstijgend waardoor het mogelijk is dat je als projectleider in verschillende districten actief bent. Momenteel zijn we in de districten Flevoland en Oost-Utrecht op zoek naar versterking. Projectleiders kunnen in meerdere districten ingezet worden.