Vacature Alerts

Vacature Alerts

Om Midden-Nederland samen nog veiliger te maken zijn het OM en het RIEC op zoek naar versterking: 

 

OM - Officier van justitie - zeer ervaren juristen en specialisten - (32-36 uur)

Wil jij jouw jarenlange kennis en ervaring inzetten voor een rechtvaardige samenleving door leiding te geven aan de opsporing en te zorgen voor een adequate afdoening op zitting? Wil jij dat daders een passende straf krijgen, dat slachtoffers, nabestaanden en verdachten het gevoel hebben dat er oog is voor hun positie en belangen, en dat de samenleving ervaart dat het OM staat voor een rechtvaardige samenleving? Ga dan nu staan voor een veilige en rechtvaardige samenleving en solliciteer als officier van justitie bij het Openbaar Ministerie (OM).


OM - Officier van justitie (32-36 uur)

Wil jij dat daders een passende straf krijgen, dat slachtoffers, nabestaanden en verdachten het gevoel hebben dat er oog is voor hun positie en belangen, en dat de samenleving ervaart dat het OM staat voor een rechtvaardige samenleving? Ga dan nu staan voor een veilige en rechtvaardige samenleving en solliciteer als officier van justitie bij het Openbaar Ministerie (OM).


RIEC - Proactieve medewerker bedrijfsvoering (24-28 uur)

In het actieplan tegen ondermijnende drugscriminaliteit ’Wie praat die gaat’ lees je hoe Midden-Nederland drugsproblematiek de komende jaren wil aanpakken. Om het programma met inzet van zo veel verschillende partners succesvol te laten verlopen zijn we voor de interne organisatie op zoek naar een Proactieve medewerker bedrijfsvoering.


RIEC - Twee Bestuurlijk uitvoeringsspecialisten (32-36 uur)

Wij willen de lokale uitvoeringskracht van gemeenten versterken en zo barrières opwerpen tegen ondermijnende criminaliteit. Daarom zijn we op zoek naar een Bestuurlijk uitvoeringsspecialist.


RIEC - Informatiecoördinator Ondermijning (24-28 uur)

Wij willen georganiseerde ondermijnende criminaliteit effectief bestrijden. Daarom zoekt het RIEC Midden-Nederland een Informatiecoördinator Ondermijning.