Registreer je nu voor het congres - Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag!

Registreer je nu voor het congres - Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag!

Op donderdag 28 september organiseert het programma Digitale Veiligheid van de VNG het congres Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag! Deze dag vindt plaats in Amersfoort en is speciaal bestemd voor lokale bestuurders, ambtenaren, raadsleden en landelijke partners van de VNG.

Digitale veiligheid raakt iedereen

Van inwoners en ondernemers, tot onze infrastructuur en de gehele gemeentelijke organisatie. Als bestuurders en beleidsmakers hebben we hier dagelijks mee te maken. Maar de klok tikt. Zijn we wel echt voorbereid op de veilige digitale toekomst? Hoe zorgen we voor meer kennis en grotere betrokkenheid op het thema? We kunnen niet langer wegkijken en moeten digitale veiligheid prioriteit maken! Met deze en nog veel meer onderwerpen gaan we 28 september aan de slag.

Kom inspiratie opdoen

Dagvoorzitter en burgemeester van Wijk bij Duurstede Iris Meerts begeleidt het congres. Tijdens de plenaire opening is er een bijzondere sessie met journalist en programmamaker Sinan Can en geeft Bas Dunnebier, Head of Unit Resilience bij de AIVD, zijn visie op de toekomst. Daarna is er ruimte voor interactieve workshops en ontmoetingen met andere gemeenten. Al met al gaan deelnemers vol inspiratie en mét de juiste middelen naar huis om digitale veiligheid in hun eigen gemeente aan te pakken.

Meld je nu aan

Want alleen door nu én samen aan de slag te gaan kunnen we zorgen voor een digitaal veilige samenleving. Voor onze inwoners en voor ons! Dus doe mee en meld je aan!