Burgernet werkt hard aan forse doelstellingen voor 2022

Burgernet werkt hard aan forse doelstellingen voor 2022

Burgernetmeldingen hebben de afgelopen maanden al tot meerdere successen geleid, waarbij vermiste personen of daders van een overval razendsnel werden opgespoord. Om dit succes uit te breiden, heeft Burgernet Midden-Nederland zichzelf forse doelstellingen opgelegd ten aanzien van onder andere het aantal nieuwe deelnemers en het aantal gemeenten dat een Burgernetambassadeur heeft.


Deze laatste doelstelling -100%-  is na amper 4 maanden in 2022 al bijna behaald. Om de forse beoogde groei van 30.000 Burgernetdeelnemers te realiseren, is het belangrijk dat gemeenten actief nieuwe deelnemers werven. In de gemeente Utrecht loopt momenteel dan ook een wervingscampagne. Naast nieuwe deelnemers zijn er meerdere zaken die bijdragen aan het succes van Burgernet. De voortgang op al deze doelstellingen zie je hier.



Ben jij al Burgernetdeelnemer? Download eenvoudig de app in de Playstore of Appstore en draag ook bij aan een veiliger Midden-Nederland. Wil je meer weten over de inzet van Burgernet in jouw gemeente of basisteam? Stuur dan een mail naar burgernet.midden-nederland@politie.nl