Aanbod voor gemeenten: maak de ouderen in je gemeente digitaal weerbaarder

Aanbod voor gemeenten: maak de ouderen in je gemeente digitaal weerbaarder

Sinds 17 april houden Amberien en Max van Veelzijdig veilig zich via Bureau RVS bezig met het vergroten van de weerbaarheid van ouderen in de 38 Midden-Nederland gemeenten. Met en onder regie van de gemeente willen zij zoveel mogelijk ouderen bereiken. En per 1 mei is Tineke Hendrikse gestart als projectleider digitale veiligheid en cybercrime. Ze stelt zich graag voor.


Aanbod: Amberien en Max helpen ouderen digitaal weerbaarder te maken in jouw gemeente. Ze stellen zich graag voor

Op maandag 17 april zijn wij gestart via Bureau RVS. We gaan ons de komende tijd bezighouden met het weerbaarder maken van ouderen in de 38 gemeenten op het gebied van gedigitaliseerde criminaliteit en cybercrime. Wij hebben hier enorm veel zin in!

Met een gerust hart online
We kijken ernaar uit om deze doelgroep inzichten en handelingsperspectief te bieden, waardoor ze op veilige manier en met een gerust hart online kunnen gaan. Dit zijn wij van plan door ouderen te wijzen op de verschillende vormen van gedigitaliseerde criminaliteit en cybercrime, waar zij mee te maken kunnen krijgen of misschien wel hebben gekregen. Wij willen zoveel mogelijk ouderen bereiken binnen de 38 gemeenten, maar leveren uiteraard wel maatwerk in overleg met en onder regie van de betreffende gemeente.

Laat het ons weten!
Ga je nog van start met het verwezenlijken van je IVP-ambities voor deze doelgroep? Betrek ons dan! En mocht je al gestart zijn dan kunnen we je misschien ontlasten met enkele werkzaamheden. Wij hopen aan het einde van onze opdracht een groot deel van de ouderen in de regio veilig en zelfverzekerd online te hebben; daar gaan we voor!

We kijken er dan ook naar uit om hierover met je te spreken. We zijn te bereiken via Amberien Obali, Amberien@veelzijdiveilig.nl Max de Bruin, Max@veelzijdigveilig.nl.

Tineke Hendrikse gestart als projectleider Digitale veiligheid en cybercrime

Onderstaande foto is maandag 1 mei gemaakt tijdens mijn wandeling naar mijn eerste werkdag bij bureau RVS. Fijn om wandelend naar mijn werk te kunnen! Afgelopen jaren kon ik dat niet. Ik heb in Rotterdam gewerkt bij hogeschool Inholland als docent-onderzoeker, verbonden aan de opleiding integrale veiligheidskunde en het lectoraat Publiek vertrouwen in veiligheid. Daarnaast heb ik als adviseur openbare orde en veiligheid gewerkt voor de gemeente Ommen. Ik zat dus heel wat uren in de trein… Extra genieten om nu in 10 minuten op kantoor te zijn!

Ik kom graag in contact

Ik zie ernaar uit om mij als projectleider Digitale veiligheid en cybercrime in te zetten om Midden-Nederland (digitaal) veiliger te maken. Ik zal verantwoordelijk zijn voor verschillende projecten rondom digitale veiligheid. Ben jij actief binnen het domein Digitale veiligheid en cybercrime? Dan kom ik graag met jou in verbinding, bijvoorbeeld om mee te denken (en mee te doen!) om samen tot oplossingen/resultaten te komen!

Benader mij ook gerust als je het fijn vindt om even mee te sparren of als je meer zicht wil krijgen op welke zaken in de regio spelen. Je kan me bereiken via tineke.hendrikse@rvs-mn.nl