Jong geleerd is ..... oud gedaan!

- Digitale Veiligheid -
In Leusden weten ze dat als geen ander. Hier wonen namelijk de meeste Hackshield cyber agents van Nederland! Benieuwd naar de top drie gemeenten? Lees dan vooral verder. Dan delen we ook gelijk een mooi aanbod aan (interne) lezingen en kennisquizzen door Maria Genova, schrijfster van ‘Komt een vrouw bij de h@cker’.


Leusden landelijk koploper Hackshield

Hoe leuk is dat! Leusden is voorlopig landelijk koploper Hackshield. Trots laat burgemeester Bouwmeester weten dat zijn gemeente met 295 cyber agents niet alleen de onderlinge wedstrijd won van Zeist (131), Bunnik (46) en Woudenberg (36), maar ook landelijk gezien het hoogste percentage cyber agents van Nederland heeft: 1 op de 5 kinderen in Leusden is cyber agent. De Leusder Krant wijdde er een mooi artikel aan. Door middel van Hackshield worden kinderen en hun omgeving zich spelenderwijs bewust van online veiligheid.

Aanbod interne lezing cybercrime en privacy door Maria Genova

Wil je samen met je CISO en privacyofficer een interne bijeenkomst organiseren over cybercrime en privacy? Eentje die ook nog eens heel leuk, actueel en interactief is? Dan hebben we goed nieuws voor je. Samen met Maria Genova hebben we een aanbod van lezingen en kennisquizzen gemaakt die tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden kunnen worden. Meer informatie over het aanbod. Het geldt alleen voor gemeenten, politie en OM in Midden-Nederland.

Maria Genova, is bekend van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ (www.mariagenova.nl). Door de frisse, niet technische blik op het onderwerp is Maria Genova één van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van identiteitsfraude, privacy, informatiebeveiliging en cybercrime.