Podcast zesde Q College Straatwaarde(n) ‘De logistieke keten van cocaïnehandel’

Afgelopen 15 maart vond het 6e Q College van Straatwaarde(n) plaats. Tijdens het Webinar namen Maikel Dop (operationeel specialist Landelijke Eenheid) en Marco Veldhuis (gebiedsagent) 214 deelnemers mee in de logistieke cocaïneketen: van import tot indruk in de wijk. Kon je niet aanwezig zijn of wil de hoogtepunten van het Webinar nogmaals horen? Bekijk de opties om deze terug te luisteren.

De podcast duurt 14 minuten en gaat onder andere in op de (logistieke) wereld achter de cocaïnehandel. Welke stappen zijn te onderscheiden in de distributie? Op welke wijze vindt cocaïne vanaf de import in de haven de weg naar onze wijken en buurten? En belangrijker nog: wat kunnen we als professionals daarvan leren?

Luister de podcast van het zesde Q college hier terug. 

Wanneer is het volgende Q College?
Het volgende Q College zal in de zomer van 2021 plaatsvinden met weer interessante sprekers. Je ontvangt automatisch een uitnodiging hiervoor, houd je mailbox dus in de gaten!

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over het Q College kun je contact opnemen met Sheila Adjiembaks s.adjiembaks@riec-mn.nl.
Voor praktische zaken kun je mailen naar straatwaarden@riec-mn.nl of bellen met 030 - 286 15 45