Digitale Veiligheid: updates en sinterklaascadeau!

De afgelopen weken zijn er weerbaarheidstrainingen voor ondernemers in Midden-Nederland georganiseerd met als doel de digitale weerbaarheid en het bewustzijn over digitale veiligheid te vergroten. Ook is de werkgroep Digitale Veiligheid van start gegaan, waarbij er onder andere veelbelovende interventies bedacht zijn.

Daarnaast viert het programma Digitale Veiligheid dit jaar ook Sinterklaas,
op 5 december krijg je een cadeautje in je mailbox van die oude baas.
Dus installeer je dan achter de pc,
dan nemen we je in de wereld van de Digitale Veiligheid mee!

Voor meer informatie over de updates van het programma Digitale Veiligheid, lees verder

  • De afgelopen weken zijn er 14 succesvolle weerbaarheidstrainingen in Midden Nederland georganiseerd die gemiddeld  met een 8.5 werden gewaardeerd.  De opkomst verschilde per avond variërend van 20 tot 100 ondernemers.  Gemiddeld kwamen er 35 ondernemers per avond.  Alle ondernemers hebben een (USB data Blocker) van het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland meegekregen. Een aantal gemeenten heeft nog een training in de planning staan voor 2020.
  • De werkgroep Digitale Veiligheid is gestart. We hebben een heel pallet aan interventies bedacht die op 25 november in de Taskforce worden besproken.
  • Op 5 december vragen we op een leuke manier jullie aandacht voor Digitale Veiligheid. Het kan maar zo zijn dat er een leuk kadootje in jullie mailbox verschijnt! Goed de mail in de gaten houden dus, dan kunnen jullie rustig genieten van dit cadeau. Alhoewel... misschien een paar oortjes indoen en lekker gaan wandelen of fietsen is ook een goed idee!
  • Met verschillende partijen, waaronder het ministerie van Justitie en Veiligheid, zijn we in gesprek over subsidiemogelijkheden. We willen namelijk niet alleen ondernemers, maar vooral ook jongeren en het grote publiek op lokaal niveau goed bereiken.