Willem Karsemeijer nieuwe procesmanager Veiligheidshuis Regio Utrecht

Willem Karsemeijer is op 18 januari gestart bij het Veiligheidshuis Regio Utrecht, in de rol van procesmanager. Willem stelt zich voor!

"Ik ben aangenomen als procesmanager bij het Veiligheidshuis Regio Utrecht, voor onder andere het Top-X overleg in de gemeentes in de regio Utrecht Oost. Als voorzitter van dit overleg stuur ik op het gehele proces rondom de casussen. Mensen kunnen hiervoor bij mij terecht. Ook als het gaat om het al dan niet aanmelden van casuïstiek voor dit overleg."

Benieuwd naar Willem zijn verhaal?

"Ik ben 43 jaar, geboren en getogen in Baarn, maar inmiddels alweer lang woonachtig in Leiden. Na mijn studie ben ik direct bij het Openbaar Ministerie gaan werken. Ik heb daar 15 jaar gewerkt. In die tijd heb ik allerlei kanten van het bedrijf gezien: van het voeren van gesprekken met slachtoffers en nabestaanden van zware aanrijdingen tot mediagevoelige discriminatiezaken. Van werkzaamheden voor de landelijke ondernemingsraad tot juridisch werk op politiebureaus in Rotterdam Zuid en Amsterdam Zuidoost.

De afgelopen drie jaar werkte ik voor de Gemeente Amsterdam in het Veiligheidshuis als adviseur/deelprojectleider voor de Top 600 en Top 400 (de laatste tijd meer gefocust op drugs en straat dealen). Ook was ik procesregisseur voor overlastgevende multiprobleemgezinnen. Ik herken de casuïstiek in deze regio en ik kijk er naar uit een bijdrage te leveren het integraal aanpakken van spelende zaken!"