Week van de Veiligheid

n.v.t.
afbeelding

Van 10 t/m 14 oktober is er weer de Week van de Veiligheid. Tijdens deze week wordt er van alles georganiseerd rondom veiligheid. Ook vanuit de Veiligheidscoalitie worden er verschillende activiteiten, middelen en materialen aangeboden. Houd voor een actueel overzicht de website/agenda in de gaten.

Mocht er binnen je eigen organisatie iets worden georganiseerd dat in het overzicht zou moeten staan, laat dit dan via een mail aan ons weten.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdens de jaarlijkse Week van de Veiligheid sta jij als medewerker en ondernemer centraal. Je kunt vaak deelnemen aan een bijeenkomst in je gemeente, een (online) cursus volgen of luisteren naar de ervaringen en tips van andere medewerkers en ondernemers tijdens (digitale) bijeenkomsten.

Met het oog op veiligheid bij het werk en binnen bedrijven vindt ieder jaar in oktober, in week 41, de Week van de Veiligheid plaats. De Week van de Veiligheid is een initiatief van en door medewerkers en ondernemers.

Tijdens deze week wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden om criminaliteit te voorkomen en ieder meer alert en weerbaar te maken. Door heel het land worden activiteiten voor medewerkers, ondernemers, bedrijven en inwoners van gemeenten georganiseerd.

https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/