CCV Congres: een front tegen criminaliteit

Tivoli Vredenburg, Utrecht
afbeelding

Op 27 juni vindt het congres ‘Een front tegen criminaliteit’ plaats in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (Het CCV) organiseert het congres in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Politie. Het is dé plek om publieke, private, lokale en landelijke partijen te ontmoeten en om de agenda van de toekomst mede te bepalen. 

Programma
Het belooft een interessante dag te worden waarin veel voorbeelden van publieke-private-aanpakken tegen ondermijning, cybercriminaliteit en mobiel banditisme de revue passeren. We blikken terug op het Actieprogramma veilig ondernemen 2019-2022, maar kijken vooral ook naar de Agenda voor de komende jaren. Wat zie jij als belangrijke thema’s? Natuurlijk is er ook van alles te beleven en te ervaren! Stap bijvoorbeeld eens in de wereld van de crimineel.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor beleidsadviseurs van de overheid en brancheorganisaties, veiligheidsadviseurs en projectleiders van publiek- private samenwerking. 

Schrijf je snel in. Vol is vol.
Het programma begint om 10:00 en duurt tot 16.00 uur met aansluitend een borrel. Op de website lees je alles over het programma, de sprekers en de deelsessies. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in via: deze link