9e Q College Straatwaarde(n)

Online
afbeelding

Het regioprogramma ‘Straatwaarde(n)’ organiseert elk kwartaal Q colleges voor professionals uit onder meer de regio Midden-Nederland. Je bent uitgenodigd voor het negende Q College dat plaatsvindt op: maandag 29 november van 10.00 uur tot 11.30 uur. Het Q college vindt weer plaats middels een webinar.

Dit keer staan we stil bij het ingewikkelde proces dat jongeren doormaken wanneer zij willen weg bewegen van crimineel gedrag. Wat is hierbij belangrijk in de houding van professionals? Wat zegt de wetenschap hierover? Wat weten we uit de praktijk van de jeugdreclassering en wat zegt de leefwereld over wat zij nodig hebben. In dit Q college staan we stil bij de praktijk van de jeugdreclassering en luisteren we naar het verhaal van een leefwereldexpert. We nemen jullie mee in het verhaal van zijn leven en het vallen en opstaan bij het afstand nemen van criminaliteit. Jordi, leefwereldexpert en Wendy van Lith, criminoloog bij de jeugdreclassering nemen jullie mee in hun praktijk.

Programma
  • 09.45 uur Digitale inloop
  • 10.00 uur Introductie
  • 10.05 uur “Kom me horen” door Jordi en Wendy van Lith
  • 11.15 uur Vragen
  • 11.30 uur Afsluiting

Het doel van de Q colleges is het verbinden van (wetenschappelijke) kennis met de praktijk. De colleges zijn bedoeld voor professionals die zich bezighouden met (de aanpak van) drugsproblematiek en jonge aanwas. Elk college stelt een ander (aanverwant) onderwerp centraal met andere sprekers.

Aanmelding

Het bijwonen van de Q Colleges is gratis. Aanmelding kan door te reageren op deze mail of een mail te sturen naar straatwaarden@riec-mn.nl waarin je aangeeft aanwezig te willen zijn.

Je ontvangt uiterlijk een dag van te voren een mail met een ZOOM link. Op de dag zelf heb je vanaf 09.45 uur toegang tot het webinar. Na het invoeren van je naam word je automatisch geplaatst in de wachtkamer. Let op: Je hoeft niets meer te doen en wordt om 10.00 uur automatisch toegelaten zodra het webinar van start.


Meer informatie?

Voor meer informatie over het Q college kun je mailen naar straatwaarden@riec-mn.nl of bellen met 030 -  286 15 45.
Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van de komende Q colleges? Laat het ons dan weten door ons een mail te sturen.