CCV - BOA Event, dag 1

Politieacademie Apeldoorn
afbeelding

Op 4 en 5 november 2021 vindt alweer de vierde editie van het BOA Event plaats op de Politieacademie in Apeldoorn. Georganiseerd door het BOA-platform en het BOA-expertisecentrum.

Dit evenement biedt professionals, werkzaam op het gebied van toezicht en handhaving, de  mogelijkheid om kennis te delen, inspiratie op te doen en kennis. 

Plenaire lezing - Gedrag als oplossing
Als je gedrag begrijpt, dan pas kun je het effectief beïnvloeden

Gedragsbioloog Patrick van Veen neemt je mee in zijn onderzoek om te begrijpen wat er, in verschillende situaties, gebeurt tussen mensen op het werk en buiten op straat. Hij diet dit aan de hand van het gedrag en laat zien wat je van apenstreken kunt leren en hoe je dit kunt inzetten in jouw dagelijkse werk. Hoe kun jij mensen beïnvloeden om ze te laten doen, dat jij wilt dat ze doen? En hoe voorkom je escalaties?

Welke dag is voor wie?
Er worden twee dagen georganiseerd die ieder hun eigen programma hebben.
- Dag 1 - Donderdag 4 november - Domein I en IV
- Dag 2 - Vrijdag 5 november - Domein II

Alhoewel beide dagen een eigen karakter hebben, ben je uiteraard van harte welkom beide dagen te volgen.

Inschrijfmogelijkheden
Er zijn verschillende manieren waarop je je kunt inschrijven: een individuele inschrijving of een groepsinschrijving (met 3 of meer mensen tegelijk). Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen >>

Kortom een uitgebreid en interessant programma op een mooie locatie. Twee dagen vol met workshops, plenaire sessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden op een mooie beursvloer. Daar wil je toch bij zijn?