CCV - Talkshow 'Crimineel verpand?' regio Limburg

Online
afbeelding

Online talkshows 'Crimineel verpand?'

Het CCV organiseert samen met de Platforms Veilig Ondernemen (PVO) de online talkshow ‘Crimineel verpand?’ in 9 regio’s. In elke talkshow staat een specifiek thema centraal, dat wordt besproken met tafelgasten uit de regio waar de talkshow plaatsvindt.

Met de tafelgasten gaan we in gesprek over de problematiek van ondermijnende criminaliteit in huurpanden in relatie tot het thema. We gaan uitgebreid in op praktijkvoorbeelden uit de regio. Welke bestuurlijke en praktische maatregelen zijn hier ingezet en wat waren de consequenties voor de betrokken ondernemers? Natuurlijk komt ook aan de orde wat gemeenten en verhuurders zelf kunnen doen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij kijken we ook hoe de maatregelen van gemeenten en verhuurders elkaar kunnen versterken. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de tafelgasten.

 

Doe je ook mee?

Ben jij actief betrokken bij de verhuur van woningen of bedrijfspanden bij een gemeente, woningcorporatie, makelaar of vastgoedeigenaar? Dan mag je de talkshow ‘Crimineel verpand?’ niet missen. In een uurtje praten we je bij over het thema en krijg je handreikingen om zelf mee aan de slag te gaan. Dus reserveer de data in je agenda en meld je aan.