Conferentie Justitiële Jeugdinrichting (JJI) 15 jaar perspectieven

Provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1 Lelystad
afbeelding

Gemeenten en alle relevante zorg- en justitieketenpartners, opgelet! JJI organiseert een conferentie voor jullie.

Al 15 jaar werkt de Justitiële Jeugdinrichting (JJI) samen met hun partners aan de best mogelijke uitvoering van jeugddetentie en de PIJ-maatregel. Samen zorgen ze voor een verantwoorde terugkeer van jongeren in de samenleving.

Uniek aan JJI Lelystad is de expertise op het gebied van jongeren met een Licht Verstandelijke Beperking en met vaak complexe psychische en psychiatrische stoornissen. Het is een plek waar een hecht multidisciplinair en vast team zich iedere dag hard inzet voor maatschappelijke veiligheid en een zo goed mogelijk toekomstperspectief voor een kwestbare groep jongeren.

15 jaar na de start van JJI Lelystad kijken zij graag met jou terug op wat ze bereikt hebben. JJI Lelystad nodigt je ter ere van deze mijlpaal uit voor een bijeenkomst op 27 mei aanstaande. Zij inspireren met inhoudelijke kennis en bijzondere perspectieven. Stuk voor stuk unieke verhalen die de impact op de jongeren én onze maatschappij tastbaar en inzichtelijk maken. De middag eindigt met een informeel samenzijn.

Programma 27 mei 2019:
14:30 uur ontvangst 
15:00 uur start plenair programma
16:00 uur borrel en napraten

Locatie:
Provinciehuis Flevoland
Visarenddreef 1
8232 PH Lelystad