GEANNULEERD! Bijeenkomst communicatie en ondermijning

afbeelding

De bijeenkomst moet helaas om organisatorische redenen verplaatst worden. Waarschijnlijk zal de bijeenkomst communicatie en ondermijning in september plaats gaan vinden. We hopen je dan te ontmoeten! Meer informatie volgt zsm.

--------------------------------------

Ondermijnende criminaliteit –criminaliteit waarbij onder- en bovenwereld steeds meer met elkaar verweven zijn, is dichterbij dan je denkt en steeds actueler. Uitwassen als drugshandel, hennepkwekerijen en het witwassen van geld zijn aan de orde van de dag. De komende jaren zetten de partners van de veiligheidscoalitie in de regio Midden-Nederland daarom fors in op de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit, met de extra nadruk op drugscriminaliteit. Hoe we dat doen hebben we als regio afgesproken in het ‘Actieplan tegen ondermijnende (drugs)criminaliteit’.

Maar wat betekent dit voor jou als communicatieprofessional? Hoe maak je inwoners, ondernemers en bestuurders bewust van ondermijning? Welke rol speel jij als communicatieprofessional in de aanpak van ondermijning en wat heb je daarvoor nodig? Tijdens de bijeenkomst communicatie en ondermijning nemen we je mee in de opgave waarvoor we staan, leren we van elkaar, maken we inzichtelijk wat we nodig hebben en delen we wat we al hebben. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor en door communicatiecollega’s van gemeenten, politie, OM, Belastingdienst en het RIEC in Midden-Nederland.